Rekruttering


Lad os finde jeres næste medarbejder - gratis, tidsbesparende og professionelt

Jobcentrets Virksomhedsservice kan hjælpe din virksomhed med at finde kandidater til en lang række jobåbninger og uddannelsespladser.

Selv om din virksomhed ikke står foran nye ansættelser, kan det være relevant at se på, om der i virksomheden er opgaver, hvor I med ekstra hænder eller nye kompetencer på sigt kan skabe nye jobåbninger.

Jobcentrets Virksomhedsservice tilbyder relevante kandidater til en lang række jobåbninger og uddannelsespladser – lige fra maleren til marketingchefen. I nogle tilfælde kan der også ydes tilskud til opkvalificering i forhold til virksomhedens kompetencebehov.

Jobcentrets Virksomhedsservice kan hjælpe med at finde dem, der bedst matcher virksomhedens behov, og vi kan sende de relevante cv’er til jer. Herefter kan I invitere en eller flere kandidater til samtale.

Hvis I har behov for at rekruttere et større antal medarbejdere, kan der afholdes møder i jobcentret med et større antal interesserede og egnede kandidater. Her kan I præsentere virksomheden og tale med kandidaterne.

Jobcentrets Virksomhedsservice støtter gennem hele processen og sørger for det praktiske. Giv Jobcentrets Virksomhedsservice besked, når I skal bruge ny arbejdskraft. Det er nemt og helt uden omkostninger for virksomheden.
Jobcentrets Virksomhedsservice er også behjælpelig, hvis din virksomhed står overfor en arbejdsfordeling eller varsling.

Kontakt

Bygge og anlæg
Henrik Skovbak
Tlf: 98 45 56 35
vs@frederikshavn.dk

Industri, teknik og det maritime
Charlotte Aksø Hansen
Tlf: 98 45 57 78
vs@frederikshavn.dk

Turisme, børn og kultur
Anni Nygaard Lentz
Tlf: 98 45 57 45
vs@frederikshavn.dk

Steffen Walther Sylvester Larsen
Tlf: 98 45 72 57
vs@frederikshavn.dk
 
Handel kontor og sundhed
Anna-Grethe Overby
Tlf: 98 45 57 26
vs@frederikshavn.dk
 
Roald Lindhardt Førgaard
Tlf. 98 45 56 50