Selvbetjening


VITAS

Når du ønsker at oprette en løntilskudsstilling eller et praktikforløb i din virksomhed, eller hvis du vil anmode om tilskud til et voksenlærlingeforløb, skal du anvende VITAS.

VITAS er et digitalt, brugervenligt og dialogbaseret ansøgningssystem for virksomhedsrettede tilbud, der sparer tid og ressourcer – både for dig og jobcentret. VITAS erstatter udvekslingen af de kendte blanketter AB 131, AB 135, AB 201, AB 221, AB 231, AB 241 og AB 501. ​​​Du kan også oprette integrationsgrunduddannelser via VITAS. 

Du finder VITAS ved at klikke på dette link:

VITAS - Ansøgningssystem for virksomhedsrettede tilbud

Læs i øvrigt vejledningerne under "Læs mere" til højre i skærmbilledet. Det er ikke nødvendigvis alle vejledninger, der er relevante for dig.

SKS

Når du skal søge om udbetaling af tilskud for personer i jobrotation, skal du anvende SKS, som er en digital løsning, hvor du logger på med NemID.
 
Du finder SKS ved at klikke på dette link og vælge "Frederikshavn" i menuen til højre:
 
 
Læs i øvrigt vejledningen under "Læs mere" til højre i skærmbilledet.
 

Øvrig digital selvbetjening

Til visse anmodninger skal du indtil videre benytte disse digitale selvbetjeningsløsninger:

Log på med dit NemID og udfyld blanketten med de nødvendige oplysninger. Blanketten underskrives med NemID ved at klikke på knappen "Underskriv med NemID/Digital signatur". Når du har underskrevet blanketten, indsendes den automatisk, og du modtager en e-mail-kvittering for indsendelsen.
 
Du kan også vælge at udskrive blanketten og sende den med almindelig post.
 

Sygedagpenge og barselsdagpenge

Det er Udbetaling Danmark, der står for refusion af sygedagpenge og barselsdagpenge. Du kan søge om refusion til dette ved at klikke på nedenstående links.

Oplever du fejl på siden?

Hvis du oplever, at siden laver fejl, kan du prøve at bruge en anden browser end Internet Explorer. Det kan eksempelvis være Google Chrome eller Mozilla Firefox.